Προσοχή! Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας τη περιήγηση σου υποθέτουμε οτι συμφωνείς να λαμβάνεις cookies απο το site μας. OK
 

Δείτε Ακόμη Δείτε Ακόμη

Ευκαιρίες καριέρας

Η PRESTIGE BRANDS A.E. ιδιοκτήτρια του eperfumes.gr καθώς και καταστημάτων της αλυσίδας Rouge είναι μια απόλυτα υγιής εταιρία καλλυντικών με μακρά και διακεκριμένη πορεία, που χαρακτηρίζεται για την εμπειρία, τη σοβαρότητα και την υψηλή της τεχνογνωσία.

Τα επόμενα χρόνια στόχος της εταιρίας είναι να επεκτείνει την παρουσία της με νέα σημεία .Σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης, πολυτιμότερο σύμμαχό μας θεωρούμε το Ανθρώπινο Δυναμικό μας.

Στην εταιρία μας έχουμε μάθει να επενδύουμε στους Ανθρώπους μας και να τους θεωρούμε το σημαντικότερο παράγοντα για την επιτυχία μας. Στο πλαίσιο αυτό, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε με δραστήρια και ικανά στελέχη, πρόθυμα να πιστέψουν στο όραμά μας και να ενισχύσουν το έργο μας .

Εάν ενδιαφέρεστε για καριέρα στο eperfumes και στα Rouge , μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας με e-mail στο info@eperfumes.gr